News Flash:

Briose

23 Ianuarie 2012
1868 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose
Ingrediente:

2 oua
200 ml iaurt sau smantana
150 g unt la temperatura camerei
2 pliculete zahar vanilat
1 pliculet praf de copt
100 g zahar
suc de sfecla rosie
, pentru culoare
faina cat cuprinde, ca sa ajunga la o consistenta moale, curgatoare

Mod de preparare:

Am amestecat totul rapid cu mixerul, apoi am turnat in noile mele forme spalate bine in prealabil si unse cu ulei. Am umplut formele trei sferturi, pentru ca aluatul va creste destul de mult. Am pus formele cu aluatul de briose intr-o tava, ca sa stea drepte si sa le pot manevra mai usor si le-am bagat in cuptorul incins. Dupa aproximativ 15 minute au fost gata, iar dupa ce s-au racit putin le-am rasturnat, ca sa se vada florile de pe fundul formelor, fiind din silicon.
Briosele din imagini sunt pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Briose1.JPG
oua iaurt smantana unt zahar vanilat faina briosele
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2256 viz    0 com
2206 viz    0 com
2364 viz    0 com
3195 viz    0 com
3049 viz    0 com
2256 viz    0 com
1521 viz    0 com
2347 viz    0 com
7193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019063 (s)