News Flash:

Briosa cu branza si rosii

14 Octombrie 2011
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
Briosa cu branza si rosii
Ingrediente: 100 g branza feta 8 rosii uscate 3 oua 300 g faina 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita sare 2 cl iaurt 1/2 cl ulei Mod de preparare: Se pun intr-un vas incapator praful de copt, faina si sarea si se amesteca. Branza si rosiile se taie marunt. Se amesteca ouale, uleiul si iaurtul, dupa care se incorporeaza compozitia lichida in faina si se omogenizeaza. Se adauga branza si rosiile, se amesteca putin si se toarna compozitia in formele de briose. Se coc la 200 grade C, timp de 20 minute. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retetemancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata verde bucataria internationala retete vegetariene rosii oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5097 viz    0 com
1116 viz    0 com
1259 viz    0 com
4931 viz    0 com
2681 viz    0 com
1867 viz    0 com
1826 viz    0 com
2059 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022978 (s)