News Flash:

Brik cu fructe de mare

1 Aprilie 2011
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Brik cu fructe de mare
Am luat fructe de mare congelate, cel mai bun calitate-pret am gasit la Kaufland. Cand luati fructe de mare mixte, incercati sa luati fara multe scoici sau surimi. Sa fie bogate in caracatite si calamari, e important. Reteta am facut-o cu foi de placinta normale. In Tunisia se gaseste foaie speciala de brik. Am spalat inainte fructele de mare si le-am dat in fiert intr-o oala . Am intins o foaie de placinta, am pus un ou fara albus si fructele de mare. Am facut apoi un plic si l-am pus in uleiul incins. Important e sa fie foarte incins. Nu trebuie sa stea foarte mult. Probabil 10-15 secunde pe fiecare parte! Ideea e ca oul sa nu se intareasca. Sa fie ca un ou ochi moale! Aici daca doriti mai puteti pune bucati de cartofi fierti. De exemplu eu am fiert cartofi in coaja si apoi i-am curatat si am pus asa sfaramati cu furculita! Rezultatul a fost destul de apropiat de gustul original tunisian! Se serveste cu lamaie!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025687 (s)