News Flash:

Brigadeiro

16 Mai 2011
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigadeiro
Ingrediente: 170 gr lapte condensat 1 1/2 lingura cacao (sau pudra de ciocolata) 15 gr unt (cam 1 lingura) 2-3 linguri fulgi de ciocolata sau bombonele de ciocolata Mod de preparare: 1. Intr-o craticioara mica se pune laptele condensat, cacao si untul la temperatura camerei. Se amesteca bine pana ce praful de cacao se incorporeaza de tot in amestec. 2. Se pune pe foc mic si se fierbe amestecand mereu cam 5-6 minute. La inceput amestecul se inmoaie, dar dupa cca 2 minute incepe sa se ingroase. Stiti ca e gata cand amestecul devine lipicios, se prinde de lingura si se dezlipeste de pe fundul oalei. 3. Lasati la racit amestecul cam 15 minute (cat sa poata fi modelat cu mana fara sa se lipeasca). Va deveni ca un caramel (toffee). 4. Cu mainile date cu un strop de ulei (sau unt topit) faceti bile de dimensiunea unei bomboane Raffaello. Bomboanele sunt foarte lucioase. 5. Pe o farfurie presarati 2-3 linguri fulgi de ciocolata. Treceti bilele prin acest amestec. 6. Asezati-le pe o farfurie sau in hartiute de bomboane si pastrati la frigider sau serviti imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gelatina incolora
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2140 viz    0 com
2770 viz    0 com
1347 viz    0 com
1217 viz    0 com
1960 viz    0 com
1118 viz    0 com
1122 viz    0 com
1708 viz    0 com
1643 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019071 (s)