News Flash:

Brigadeiro

16 Mai 2011
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigadeiro
Ingrediente: 170 gr lapte condensat 1 1/2 lingura cacao (sau pudra de ciocolata) 15 gr unt (cam 1 lingura) 2-3 linguri fulgi de ciocolata sau bombonele de ciocolata Mod de preparare: 1. Intr-o craticioara mica se pune laptele condensat, cacao si untul la temperatura camerei. Se amesteca bine pana ce praful de cacao se incorporeaza de tot in amestec. 2. Se pune pe foc mic si se fierbe amestecand mereu cam 5-6 minute. La inceput amestecul se inmoaie, dar dupa cca 2 minute incepe sa se ingroase. Stiti ca e gata cand amestecul devine lipicios, se prinde de lingura si se dezlipeste de pe fundul oalei. 3. Lasati la racit amestecul cam 15 minute (cat sa poata fi modelat cu mana fara sa se lipeasca). Va deveni ca un caramel (toffee). 4. Cu mainile date cu un strop de ulei (sau unt topit) faceti bile de dimensiunea unei bomboane Raffaello. Bomboanele sunt foarte lucioase. 5. Pe o farfurie presarati 2-3 linguri fulgi de ciocolata. Treceti bilele prin acest amestec. 6. Asezati-le pe o farfurie sau in hartiute de bomboane si pastrati la frigider sau serviti imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gelatina incolora
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2234 viz    0 com
2901 viz    0 com
1433 viz    0 com
1311 viz    0 com
2053 viz    0 com
1177 viz    0 com
1179 viz    0 com
1773 viz    0 com
1712 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018753 (s)