News Flash:

Brigadeiro

16 Mai 2011
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigadeiro
Ingrediente: 170 gr lapte condensat 1 1/2 lingura cacao (sau pudra de ciocolata) 15 gr unt (cam 1 lingura) 2-3 linguri fulgi de ciocolata sau bombonele de ciocolata Mod de preparare: 1. Intr-o craticioara mica se pune laptele condensat, cacao si untul la temperatura camerei. Se amesteca bine pana ce praful de cacao se incorporeaza de tot in amestec. 2. Se pune pe foc mic si se fierbe amestecand mereu cam 5-6 minute. La inceput amestecul se inmoaie, dar dupa cca 2 minute incepe sa se ingroase. Stiti ca e gata cand amestecul devine lipicios, se prinde de lingura si se dezlipeste de pe fundul oalei. 3. Lasati la racit amestecul cam 15 minute (cat sa poata fi modelat cu mana fara sa se lipeasca). Va deveni ca un caramel (toffee). 4. Cu mainile date cu un strop de ulei (sau unt topit) faceti bile de dimensiunea unei bomboane Raffaello. Bomboanele sunt foarte lucioase. 5. Pe o farfurie presarati 2-3 linguri fulgi de ciocolata. Treceti bilele prin acest amestec. 6. Asezati-le pe o farfurie sau in hartiute de bomboane si pastrati la frigider sau serviti imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gelatina incolora
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2101 viz    0 com
2687 viz    0 com
1301 viz    0 com
1188 viz    0 com
1928 viz    0 com
1100 viz    0 com
1088 viz    0 com
1671 viz    0 com
1612 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013412 (s)