News Flash:

Brassoi apropecsenye (Friptura marunta a la Brasov)

26 Mai 2011
2016 Vizualizari | 0 Comentarii
Brassoi apropecsenye1
Ingrediente: 600 gr carne de porc (cotlet, pulpa) 3-4 linguri ulei 1 ceapa 3-4 catei usturoi sare piper macinat boia maghiran 1 cana supa de carne 600 gr cartofi ulei pt. prajit cartofii Mod de preparare: Carnea se taie cubulete mai marunte. Ceapa se taie solzisori, usturoiul se taie si el felii si se calesc pe 4 linguri de ulei. Se adauga si carnea si se prajeste pana albeste.Se sareaza, pipereaza (dupa gust), se pune si o lingurita moca de boia si maghiran cca. 1/4 lingurita, se toarna peste cana de supa si se acopera cu un capac, lasand sa se inmoaie carnea. Intre timp, curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la prajit in ulei fiebinte. Cand carnea s-a inmuiat, se lasa pe foc pana zeama se evapora si se prajeste inca un pic pe ulei. Totul se toarna peste cartofii prajiti, se amesteca si se presara cu cozi de ceapa verde taiate marunt sau cu patrunjel verde tocat. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salvie smantana fermentata tendoane cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2446 viz    0 com
2477 viz    0 com
3097 viz    0 com
2831 viz    0 com
4421 viz    0 com
1362 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1828 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019283 (s)