News Flash:

Branza topita facuta in casa

19 August 2011
2617 Vizualizari | 0 Comentarii
Branza topita facuta in casa
Ingrediente: 1 kg de branza de vaca 1/2 pachet de margarina Unirea 1 lingurita de bicarbonat 1 lingura branza de burduf sau de oaie sare Mod de preparare: Mai intai se stoarce bine de zer branza de vaca. Apoi se amesteca bine toate si se lasa la dospit aproximativ 2 ore. Dupa aceea se fierb la foc mic, amestecand mereu sa nu se prinda, pana se face o pasta care curge, elastica. Se pune in cutii si se lasa sa se raceasca. Se pastreaza la frigider. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene branza sarata marmelada
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2109 viz    0 com
1360 viz    0 com
1578 viz    0 com
1485 viz    0 com
1554 viz    0 com
1395 viz    0 com
5288 viz    0 com
2516 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012841 (s)