News Flash:

Branza picanta de caju

21 Mai 2013
2403 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

caju - 500 g
peperoncini - 1 lingura
sare de Himalaya - dupa gust
drojdie inactiva - 3 linguri
probiotice - 3 capsule

Mod de preparare:

Nucile de caju se hidrateaza 4 ore si apoi se fac pasta cu ajutorul robotului, folosind lama in forma de S. Se adauga pastilele de probiotice (eu folosesc Jarro-Dophilus + FOS).
Se toarna pasta intr-o sita (eu prefer una din plastic), se acopera si se lasa la scurs timp de 10 ore intr-un loc caldut. Se amesteca apoi cu restul ingredientelor si se pastreaza la frigider. Rezista aproximativ 5 zile.

Branza picanta de caju recomandata de rawvegajoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peperoncini drojdie inactiva probiotice frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019068 (s)