News Flash:

Branza pane - Ai mancat vreodata?

12 Februarie 2016
2417 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva felii de branza
cca 250-300 ml lapte
cateva linguri de faina de grau
2 oua
un varf de cutit de sare
8 linguri pesmet
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

1. Bate spuma ouale cu putina sare.
2. Pune laptele intr-un bol, iar faina in alt bol.
3. Trece fiecare felie de branza prin lapte, apoi prin faina alba, dupa care prin ouale spuma.
4. Mai trece-le o data prin faina si ou, iar la final prin pesmetul pus in alt bol.
5. Prajeste feliile de branza pe ambele parti si scoate-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza pane snitel branza reteta branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014386 (s)