News Flash:

Branza marinata in ulei de masline

15 Ianuarie 2014
1636 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g cascavea de vaca afumata
200 g telemea proaspata vaca
1 ardei iute verde
1 crenguta rozmarin
ienibahar boabe
ienibahar pulbere
coriandru boabe
piper negru
piper rosu
marar uscat
busuioc uscat
tarhon uscat
5 catei usturoi
ulei de masline

Mod de preparare:

Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat. Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul meu pe geamul din bucatarie.
Dupa cele 7 zile se pot consuma.

Branza marinata in ulei de masline recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1271 viz    0 com
1829 viz    0 com
1688 viz    0 com
2000 viz    0 com
1543 viz    0 com
1684 viz    0 com
2137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028002 (s)