News Flash:

Branza indiana cu paine raw

25 Iulie 2013
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

nuca caju - 300 g
drojdie inactiva - 3 linguri
lamaie - zeama de la 1 bucata
mustar raw - 1/2 lingurita
chimen indian - 1/2 lingurita
garam masala - 1 lingurita
turmeric - 1/4 lingurita
peperoncini - dupa gust
sare de Himalaya - dupa gust
apa de izvor - daca este necesar

Mod de preparare:

Nuca de caju se hidrateaza minimum 4 ore. Se mixeaza in robotul cu lama in S, cu putina apa, zeama de lamaie si mustar, pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam drojdia inactiva, sarea si mirodeniile si mai amestecam putin. Servim cu paine raw.

Branza indiana recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuca caju mustar raw chimen indian turmeric peperoncini paine raw
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013378 (s)