News Flash:

Branza feta la cuptor, cu oregano

31 Octombrie 2011
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
Branza feta la cuptor cu oregano
Ingrediente: 500 g branza feta biscuit sarati de aperitiv 1 lingura oregano uscat 4 rosii uscate la soare, in ulei Mod de preparare: Mai intai se preincalzeste cuptorul la 175 de grade. Branza se faramiteaza si se amesteca cu oregano. Se asaza intr-o forma termorezistenta si se niveleaza usor. Se pun deasupra rosiile uscate la soare tocate. Se acopera forma cu folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute. Se serveste pe biscuiti, ca aperitiv. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata verde bucataria internationala retete vegetariene rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3205 viz    0 com
2175 viz    0 com
1031 viz    0 com
4612 viz    0 com
3146 viz    0 com
3022 viz    0 com
2494 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019710 (s)