News Flash:

Branza feta cu paine

11 Decembrie 2013
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 seminte de coriandru
350 g branza feta
2 catei usturoi
1 frunza dafin
1 lingura capere
1 legatura de oregano proaspat
ulei de masline
16 masline negre
paine prajita fierbinte

Mod de preparare:

Semintele de coriandru se piseaza intr-un mojar. Intr-un borcan cu capac se pun in straturi branza feta taiata cuburi, usturoiul tocat, frunza de dafin, coriandrul, caperele si oregano. Se umple cu ulei de masline, se acopera si se lasa la marinat in frigider 2 saptamani. Se serveste pe paine prajita cu masline.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021421 (s)