News Flash:

Branza de casa cu verdeata - Cum se face in numai 2 ore

26 Septembrie 2016
2988 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

5 litri lapte
100 gr unt
1 legatura marar proaspat
3-4 linguri sare
1 lingurita esenta de otet
10 linguri otet de mere

Mod de preparare:

1. Pune laptele la foc.
2. In momentul in care incepe sa fiarba, pune in oala sarea si untul taiat in cuburi mai mici. Pentru gust mai bun foloseste unt de casa.
3. Dupa ce untul s-a topit de tot, pune mararul tocat marunt.
4. Amesteca esenta de otet cu otetul de mere, iar apoi toarna peste lapte. Amesteca cu lingura de lemn.
5. Lasa mixul sa fiarba 1-2 minute. In acest timp, laptele se va coagula, iar branza se va ridica. La fund va raman zerul.
6. Strecoara totul printr-o panza de tifon.
7. Dupa vreo ora baga branza in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza casa reteta branza retete branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024974 (s)