News Flash:

Branza cu chimen si boia

21 Aprilie 2011
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Branza cu chimen si boia
Ingrediente: 300 g branza de burduf sau cas de oaie proaspat 100 g unt 1 lingurita boia dulce 1 varf de cutit chimen pisat marunt sare dupa gust Mod de preparare: Branza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, eventual cu boia si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare. Vara se pot pune 3-4 frunze de ceapa verde, taiata marunt. Branza se asaza pe farfuria de servit dandu-i forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei gras, ridichi taiate, castraveciori cruzi, ceapa verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1164 viz    0 com
3022 viz    0 com
1615 viz    0 com
1157 viz    0 com
5926 viz    0 com
1326 viz    0 com
3902 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016519 (s)