News Flash:

Branza cu chimen si boia

21 Aprilie 2011
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Branza cu chimen si boia
Ingrediente: 300 g branza de burduf sau cas de oaie proaspat 100 g unt 1 lingurita boia dulce 1 varf de cutit chimen pisat marunt sare dupa gust Mod de preparare: Branza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, eventual cu boia si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare. Vara se pot pune 3-4 frunze de ceapa verde, taiata marunt. Branza se asaza pe farfuria de servit dandu-i forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei gras, ridichi taiate, castraveciori cruzi, ceapa verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1226 viz    0 com
3162 viz    0 com
1698 viz    0 com
1224 viz    0 com
6084 viz    0 com
1029 viz    0 com
1423 viz    0 com
4031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018794 (s)