News Flash:

Branza cu ardei copt la cuptor

14 Octombrie 2011
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Branza cu ardei copt la cuptor
Ingrediente: 250 branza feta 100 g ardei copt taiat bucatele 10 masline tocate marunt 1/4 lingurita de cimbru 1/4 lingurita piper macinat 2 linguri ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Se preincalzeste cuptorul la temperatura medie. Se taie branza in 4 felii si se repartizeaza in 4 farfurii rezistente la foc, se presara cimbrul si piperul peste branza. Se amesteca ardeiul copt, maslinele tocate si uleiul intr-un castronas, dupa care se pune mixtura peste branza si se da la cuptor timp de 5 minute, pentru a se rumeni. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retetemancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata verde bucataria internationala retete vegetariene ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
5097 viz    0 com
1117 viz    0 com
1259 viz    0 com
4931 viz    0 com
2681 viz    0 com
1867 viz    0 com
1827 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012823 (s)