News Flash:

Branza afumata cu mamaliguta

7 Iunie 2011
3491 Vizualizari | 0 Comentarii
Branza afumata cu mamaliguta
Ingrediente: 400 gr cascaval afumat sau cas de oaie afumat 350 gr malai grisat 100 gr telemea de oaie 2 linguri smantana sare piper Mod de preparare: Malaiul grisat se pune intr-un tuci cu apa cu sare si se prepara o mamaliguta de consistenta medie. Cascavalul afumat si telemeaua de oaie se dau pe razatoarea mare si apoi se amesteca cu smantana si piper. Intr-un vas de sticla termorezistent se pune un strat de mamaliguta, unul de branza, apoi iar de mamaliguta si se da vasul la cuptor timp de 15 minute. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai grisat pitu smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3175 viz    0 com
7533 viz    1 com
1404 viz    0 com
1136 viz    0 com
2532 viz    0 com
1141 viz    0 com
1174 viz    0 com
1313 viz    0 com
1014 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013586 (s)