News Flash:

Braduti de Craciun

23 Decembrie 2014
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 g faina
125 g unt
70 g praf de budinca
115 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
60 ml lapte de vaca

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Tapetam 2 tavi cu hartie de copt. Cu un mixer electric se bate untul cu zaharul. Incorporam laptele si esenta de vanilie si la final faina si praful de budinca. Invelim aluatul in folie de plastic si il bagam la frigider timp de 30 de minute. Intindem aluatul pe o suprafata tapetata cu faina (foaie de 1 cm grosime). Cu o forma de bradut taiem foaia de aluat. Punem bradutii in tavi si bagam la cuptor timp de 10 minute. Se servesc reci.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

braduti craciun retete aluat retete craciun retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027174 (s)