News Flash:

Bradut cu bombonele

21 Februarie 2014
1800 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g unt
60 g zahar
120 g faina
60 g faina de orez
1 albus de ou batut
1 cescuta bombonele cip-cip

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 180 grade. Punem ingredientele intr-un blender si amestecam pana obtinem un aluat. Intindem o foaie din aluatul obtinut (50 mm grosime). Se taie aluatul fie cu o forma mare de bradut, fie cu un cutit, astfel incat sa obtinem un bradut mai mare. Asezam bradutul in tava si bagam la cuptor 25 minute. Se scoate din cuptor, se unge cu albus si se presara bombonele pe deasupra. Mai bagam la cuptor timp de un minut.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bomboane retete prajituri retete dulci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2126 viz    0 com
3104 viz    0 com
3193 viz    0 com
962 viz    0 com
1196 viz    0 com
4799 viz    0 com
3163 viz    0 com
3545 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029174 (s)