News Flash:

Braciole de vita

12 Mai 2014
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g de sos italian de legume
1/2 cana de pesmet
o lingura de ulei de masline
1 ardei iute rosu
o ceapa medie
8 felii subtiri de carne de vita

Mod de preparare:

Incalzeste o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga ardeiul rosu si ceapa tocate marunt si caleste-le. Incorporeaza pesmetul si indeparteaza tigaia de pe foc. Intinde cate o jumatate de cana de sos de legume pe fiecare felie de vita si ruleaza-le apoi, fixandu-le cu ajutorul unor scobitori.

Incalzeste uleiul ramas intr-o alta tigaie si prajeste rulourile de vita, pana cand se rumenesc. Amesteca-le in sos si mai gateste-le la foc mic timp de 20 de minute.
Acest preparat se serveste cu paine italieneasca crocanta si cu un pahar de Pinot Noir.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete carne retete braciole braciole vita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2271 viz    0 com
1996 viz    0 com
980 viz    0 com
5053 viz    0 com
956 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020028 (s)