News Flash:

Braciole cu parmezan si patrunjel

30 August 2019
380 Vizualizari | 0 Comentarii

Un preparat din bucataria italiana, braciolele combina savoare carnii de vita cu aroma proaspata a rosiilor. Le incerci?
 
Ingrediente:

  • 4 felii carne de vita
  • 125 g parmezan ras
  • 250 g cascaval ras
  • 125 g pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • 3 fire patrunjel
  • 75 ml ulei
  • 1 kg rosii
  • sare, dupa gust
  • piper, dupa gust

Mod de preparare:

Oparesti rosiile, le descojesti, le pui in blender si le faci un sos. Speli carnea, o usuci cu servete de hartie si o lasi deoparte. Separat, maruntesti usturoiul si 2 fire de patrunjel, adaugi branzeturile, pesmetul, sare, piper si amesteci. Intinzi prima felie de carne pe o suprafata curata, o bati, o presari cu sare si piper, asezi uniform din compozitie pe ea, o rulezi strans si o asiguri cu ata de bucatarie. Procedezi la fel cu restul feliilor.

Rumenesti braciole pe fiecare parte in uleiul incins, adaugi sosul de rosii, le acoperi, reduci flacara si lasi pe foc 1 ora. Verifici din cand in cand sa nu se usuce. O servesti fierbinte, decorata dupa imaginatie.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015183 (s)