News Flash:

Braciole cu carne tocata — un deliciu satios, pe care-l puteti servi la micul dejun si nu numai

10 Septembrie 2018
474 Vizualizari | 0 Comentarii

Braciole servite cu legume si verdeata reprezinta un fel de mancare minunat: delicios si nutritiv. In calitate de umplutura, puteti sa utilizati orice va place. Cel mai confortabil este sa le prajiti pe o tigaie cu diametrul mic.

INGREDIENTE (PENTRU O BUCATA): 70 g de carne tocata; un ou; o lingura de lapte; sare, piper negru macinat — dupa gust; castraveti murati — dupa gust; maioneza — dupa gust; putin ulei — pentru prajit.

MOD DE PREPARARE: Puneti carnea tocata intr-un bol adanc. Sarati-o si piperati-o dupa gust. Amestecati-o si framantati-o foarte bine. Divizati carnea tocata in bucatele cu greutatea de aproximativ 70 g si modelati-le sub forma de bilute.
Folosind folia alimentara si sucitorul, intindeti fiecare biluta de carne sub forma de turtita, al carei diametru trebuie sa fie putin mai mic decat al tigaii utilizate pentru prajire. Spargeti oul intr-un bol. Adaugati laptele si putina sare. Bateti totul cu furculita.

Puneti tigaia pe foc. Dupa ce se va incinge, turnati o cantitate mica de ulei in ea. Turnati oul batut in tigaie si lasati-l sa se coaguleze putin. Apoi transferati cu grija turtita de carne pe suprafata omletei. Continuati prajirea. Dupa ce omleta se va rumeni, intoarceti braciola pe cealalta parte. Ca sa evitati ruperea lui, rasturnati-l pe o farfurie plata, iar apoi transferati-l cu grija inapoi pe tigaie.

Cat timp braciola se prajeste, taiati castravetele murat in feliute foarte subtiri. Rasturnati braciola pregatita pe o farfurie plata (cu carnea in sus). Ungeti-l cu un strat subtire de maioneza si asezati feliutele de castravete murat in apropiere de una dintre marginile lui. Apoi indoiti braciola, suprapunandu-i jumatatile.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014095 (s)