News Flash:

Bouillabaisse de cod

4 Mai 2011
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Bouillabaisse de cod
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa mare, taiata felii 2 catei de usturoi, zdrobiti 1/2 cana vin alb 800 gr rosii taiate marunt 300 gr carne de pui 800 gr file de cod, dezosat si curatat de solzi, taiat in cuburi de 3 cm 1/4 cana frunze de busuioc, zdrobite Mod de preparare: Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc moderat. Adauga ceapa si prajeste-o, amestecand, 2-3 minute, pana ce se inmoaie. Adauga usturoiul si prajeste totul un minut. Adauga vinul si tine vasul pe foc un minut. Pune apoi rosiile si puiul. Fierbe, amestecand ocazional, 5 minute. Adauga pestele si fierbe totul inca 5 minute, sau pana ce pestele este bine patruns. Adauga sare si piper. Toarna cu un polonic portiile in farfurii si adauga busuiocul deasupra. Se serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somn bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

937 viz    0 com
2566 viz    1 com
1149 viz    0 com
987 viz    0 com
1620 viz    0 com
1013 viz    0 com
1283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013298 (s)