News Flash:

Bors rusesc cu dafin

3 Mai 2011
2348 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors rusesc cu dafin
Ingrediente: 500 g sfecla rosie 1 bucata telina 2 bucati praz 3 bucati morcov 1 bucata patrunjel 1/2 varza 3 linguri untura 1 lingura faina 3 linguri bulion 1 foaie dafin 500 g peste marar sare 1 pahar smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se spala si se taie in bucati mici sau fasii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa fierbinte, se sareaza si se adauga pestele taiat in bucati, se lasa sa fiarba la foc mic. Smantana se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu o cana de bors, apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pana ce carnea este moale. Se presara marar tocat si se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dafin smantana gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6695 viz    0 com
1232 viz    0 com
1214 viz    0 com
3255 viz    0 com
1255 viz    0 com
1699 viz    0 com
1467 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018808 (s)