News Flash:

Bors rusesc cu dafin

3 Mai 2011
2297 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors rusesc cu dafin
Ingrediente: 500 g sfecla rosie 1 bucata telina 2 bucati praz 3 bucati morcov 1 bucata patrunjel 1/2 varza 3 linguri untura 1 lingura faina 3 linguri bulion 1 foaie dafin 500 g peste marar sare 1 pahar smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se spala si se taie in bucati mici sau fasii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa fierbinte, se sareaza si se adauga pestele taiat in bucati, se lasa sa fiarba la foc mic. Smantana se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu o cana de bors, apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pana ce carnea este moale. Se presara marar tocat si se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dafin smantana gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6611 viz    0 com
1192 viz    0 com
1163 viz    0 com
3172 viz    0 com
1205 viz    0 com
1658 viz    0 com
1419 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014373 (s)