News Flash:

Bors pescaresc

5 Mai 2011
2044 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors pescaresc
Ingrediente: 2 kg capete si cozi de peste 500 g morcovi si albitura 200 g ceapa 50 g orez 50 g bulion 1,5 l bors 50 ml ulei 1 kg rosii sare leustean verde Mod de preparare: Se curata, se spala si se toaca zarzavatul. Se caleste putin in ulei fierbinte, dupa care se pune la fiert in apa rece cu sare. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul si bulionul, apoi pestele, curatat si spalat. Trebuie sa avem grija in prealabil sa scoatem osul amar din capetele de peste si urechile acestora. Se lasa 10 minute, se adauga rosiile taiate felii, se potriveste de sare si acreala. Se presara leustean tocat si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2315 viz    0 com
1239 viz    0 com
1111 viz    0 com
2439 viz    0 com
1228 viz    0 com
2309 viz    0 com
6630 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013280 (s)