News Flash:

Bors moldovenesc cu carne de gaina

20 Octombrie 2011
3185 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors moldovenesc cu carne de gaina
Ingredinte: 1 gaina taitei preparati in casa din faina 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar leustean 1 ou 1 litru de bors Mod de preparare: Gaina se taie in bucati si se pune sa fiarba in apa plata cu putina sare. Se aduna spuma. Dupa ce a fiert carnea, se scoate din oala si se adauga taiteii preparati dintr-un ou si faina. Se adauga borsul fiert separat, bucatile de carne, verdeturile tocate. Se mai da o data in clocot si se serveste calda. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati picanti marar vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1129 viz    0 com
974 viz    0 com
1176 viz    0 com
932 viz    0 com
1381 viz    0 com
1109 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2249 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023686 (s)