News Flash:

Bors moldovenesc

26 Mai 2011
3747 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors moldovenesc2
Ingrediente: o gaina 1 litru apa 1 litru bors verdeata o legatura loboda sare taitei Mod de preparare: Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cand sunt gata, se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

loboda taitei gulie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1220 viz    0 com
5150 viz    0 com
3865 viz    0 com
1217 viz    0 com
1133 viz    0 com
3876 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018901 (s)