News Flash:

Bors moldovenesc

26 Mai 2011
3570 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors moldovenesc2
Ingrediente: o gaina 1 litru apa 1 litru bors verdeata o legatura loboda sare taitei Mod de preparare: Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cand sunt gata, se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

loboda taitei gulie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1125 viz    0 com
4975 viz    0 com
3725 viz    0 com
1127 viz    0 com
1047 viz    0 com
3667 viz    0 com
977 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013797 (s)