News Flash:

Bors din oase pe porc

25 Martie 2011
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
bors de porc
Ingrediente: Bors din oase de porc sau "Ciorbita lui Yanis" 3 cartofi potriviti 2 morcovi 2 dovlecei 1 ceapa 1 ardei rosu 1/2 telina 1 patrunjel radacina Oase de porc cu carnita Rosii in bulion Smantana pentru dres Bors (eu am folosit borsul magic) Patrunjel verde, Marar, Leustean Sare, piper, Delikat (facultativ) Preparare: Se pun la fiert oasele. Separat legumele taiate marunt se trag intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu oasele se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana ce legumele sunt moi se adauga rosiile in bulion si borsul lasand sa mai dea un clocot. Daca folositi bors proaspat fierbeti borsul prealabil. Eu am folosit borsul magic din lipsa. Adaugati verdeata, acoperiti olita. Inainte de a servi dregeti cu smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei rosu vita cartofi morcovi dovlecel ceapa patrunjel radacina rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012932 (s)