News Flash:

Bors de vita cu legume

15 Iunie 2011
3514 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de vita cu legume
Ingrediente: 400 g carne de vita (piept, rasol) 2 morcovi telina mica 2-3 cepe o mana de fasole verde un dovlecel 2 cartofi un sfert de varza 400 ml bors 100 g rosii in bulion 100 ml ulei 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Caliti in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adaugati 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati. Lasati sa fiarba la foc potrivit si luati spuma din cand in cand. Cand carnea e suficient de bine fiarta, adaugati borsul fiert separat si spumat. Potriviti de sare si adaugati frunzele de leustean, tocate. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nucsoara morcovi fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1926 viz    0 com
5999 viz    0 com
3957 viz    0 com
965 viz    0 com
1940 viz    0 com
2351 viz    0 com
1219 viz    0 com
1662 viz    0 com
2126 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020517 (s)