News Flash:

Bors de vita cu legume

15 Iunie 2011
3614 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de vita cu legume
Ingrediente: 400 g carne de vita (piept, rasol) 2 morcovi telina mica 2-3 cepe o mana de fasole verde un dovlecel 2 cartofi un sfert de varza 400 ml bors 100 g rosii in bulion 100 ml ulei 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Caliti in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adaugati 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati. Lasati sa fiarba la foc potrivit si luati spuma din cand in cand. Cand carnea e suficient de bine fiarta, adaugati borsul fiert separat si spumat. Potriviti de sare si adaugati frunzele de leustean, tocate. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara morcovi fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1959 viz    0 com
6145 viz    0 com
3999 viz    0 com
992 viz    0 com
1972 viz    0 com
2414 viz    0 com
1244 viz    0 com
1707 viz    0 com
2310 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021276 (s)