News Flash:

Bors de vita cu ardei gras

9 August 2011
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de vita cu ardei gras
Ingrediente: 500 g carne de vacuta 2 cepe albe, mici 1 morcov mare 1 legatura ceapa verde 1 litru bors de casa cateva fire de patrunjel 1 telina medie 3 linguri pasta de tomate 2 ardei grasi 4 linguri mazare boabe sare piper Mod de preparare: Ceapa alba, ardeii, telina si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt, morcovul, ardeii si telina cubulete si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare. Separat se pune la fiert carnea de vacuta, taiata in bucati mici, se spumeaza, iar dupa o ora de fiert, se scoate si se pastreaza jumatate din lichidul in care a fiert. In acest lichid se adauga ceapa verde calita, legumele fierte, carnea de vacuta fiarta si mazarea fiarta, iar dupa 10 minute si borsul si pasta de tomate si se mai lasa inca 10 minute la foc iute. Se opreste focul si se pun verdeata tocata marunt, sare, piper. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei umpluti apa plata telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

953 viz    0 com
1205 viz    0 com
1753 viz    0 com
1482 viz    0 com
874 viz    0 com
956 viz    0 com
1019 viz    0 com
846 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018865 (s)