News Flash:

Bors de vita cu ardei gras

9 August 2011
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de vita cu ardei gras
Ingrediente: 500 g carne de vacuta 2 cepe albe, mici 1 morcov mare 1 legatura ceapa verde 1 litru bors de casa cateva fire de patrunjel 1 telina medie 3 linguri pasta de tomate 2 ardei grasi 4 linguri mazare boabe sare piper Mod de preparare: Ceapa alba, ardeii, telina si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt, morcovul, ardeii si telina cubulete si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare. Separat se pune la fiert carnea de vacuta, taiata in bucati mici, se spumeaza, iar dupa o ora de fiert, se scoate si se pastreaza jumatate din lichidul in care a fiert. In acest lichid se adauga ceapa verde calita, legumele fierte, carnea de vacuta fiarta si mazarea fiarta, iar dupa 10 minute si borsul si pasta de tomate si se mai lasa inca 10 minute la foc iute. Se opreste focul si se pun verdeata tocata marunt, sare, piper. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei umpluti apa plata telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

986 viz    0 com
1244 viz    0 com
1796 viz    0 com
1517 viz    0 com
903 viz    0 com
988 viz    0 com
1051 viz    0 com
887 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013582 (s)