News Flash:

Bors de vita cu ardei gras

9 August 2011
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de vita cu ardei gras
Ingrediente: 500 g carne de vacuta 2 cepe albe, mici 1 morcov mare 1 legatura ceapa verde 1 litru bors de casa cateva fire de patrunjel 1 telina medie 3 linguri pasta de tomate 2 ardei grasi 4 linguri mazare boabe sare piper Mod de preparare: Ceapa alba, ardeii, telina si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt, morcovul, ardeii si telina cubulete si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare. Separat se pune la fiert carnea de vacuta, taiata in bucati mici, se spumeaza, iar dupa o ora de fiert, se scoate si se pastreaza jumatate din lichidul in care a fiert. In acest lichid se adauga ceapa verde calita, legumele fierte, carnea de vacuta fiarta si mazarea fiarta, iar dupa 10 minute si borsul si pasta de tomate si se mai lasa inca 10 minute la foc iute. Se opreste focul si se pun verdeata tocata marunt, sare, piper. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei umpluti apa plata telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

926 viz    0 com
1180 viz    0 com
1704 viz    0 com
1445 viz    0 com
850 viz    0 com
901 viz    0 com
987 viz    0 com
825 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012910 (s)