News Flash:

Bors de spanac cu carne de vitel

13 Decembrie 2013
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g spanac proaspat sau congelat
500 g carne de vitel
1 ceapa
1 morcov
1 telina
1 sfecla mica
50 ml ulei de floarea soarelui
3 rosii
500 ml bors
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
sare

Mod de preparare:

Spanacul se opareste si se toaca marunt. Carnea de vitel taiata cubulete se fierbe in 1,5 l apa si se spumeaza cand este necesar. Morcovii si telina date pe razatoare impreuna cu ceapa tocata se calesc in ulei si se adauga peste carne cand aceasta este pe jumatate fiarta. Cand aproape au fiert, se adauga si sfecla rasa, rosiile decojite si taiate cubulete si spanacul tocat. Se adauga borsul fiert si verdeata tocata, se mai da intr-un clocot si se stinge focul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019976 (s)