News Flash:

Bors de sfecla rosie

12 Iulie 2019
384 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1-2 sfecle rosii (depide de marime, una mijlocie este suficienta)
  • 1/2 litru bors de tarate
  • 4-5 cartofi mijlocii
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel sau o bucata telina
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 linguri ulei
  • Sare
  • Smantana dupa gust

Mod de preparare:

Prima data, sfecla curatata se da pe razatoarea mare si impreuna cu borsul se pune la fiert potrivit cca 15 min. Daca nu aveti bors se poate folosi apa si o lingurita de sare de lamaie . Nu folositi apa simpla pentru ca sfecla isi pierde culoarea. Intr-o oala puneti la fiert 2l apa si cartofii taiati cubulete. Apoi se adauga celelalte legume taiate cubulete mici precum si ceapa calita usor. Cand toate acestea sunt aproape fierte punem si sfecla fiarta cu tot cu borsul. Se asezoneaza cu sare dupa gust ia dupa ce da in clocot se inveseleste cu ceva smantana si patrunjel . Daca tineti post smantana o lasati pe alta zi. Trebuie sa recunosc ca smanatana ii rafineaza gustul dar su culoarea. Se serveste cu ceapa.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors sfecla sfecla rosie bors casa retete bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020205 (s)