News Flash:

Bors de sfecla rosie

23 Mai 2011
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de sfecla rosie
Ingrediente: 2 radacini de sfecla 1 fir de praz 1 morcov 1 pastarnac 1 telina ceapa 2 fire de ceapa verde 2 rosii ½ legatura patrunjel ½ legatura leustean 1 l bors 100 ml smantana 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Punem la fiert 4 l de apa cu putina sare. Cand da in clocot, adaugam ceapa taiata marunt, prazul rondele si uleiul. Adaugam radacinoasele, cu exceptia sfeclei, taiata cubulete. Dupa ce dam in cateva clocote si se inmoaie, punem sfecla, data pe razatoare sau taiata cat mai marunt. Cand toate legumele sunt fierte, adaugam rosiile decojite si taiate cubulete si patrunjelul tocat marunt. Punem borsul la fiert, iar dupa ce da in clocot, il turnam in oala cu legume. Potrivim cu sare. La final, punem coditele de ceapa verde si leusteanul tocat marunt. Servim cu smantana sau iaurt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3874 viz    0 com
1145 viz    0 com
5458 viz    0 com
1252 viz    0 com
2772 viz    0 com
1173 viz    0 com
1115 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014362 (s)