News Flash:

Bors de sfecla rosie

23 Mai 2011
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de sfecla rosie
Ingrediente: 2 radacini de sfecla 1 fir de praz 1 morcov 1 pastarnac 1 telina ceapa 2 fire de ceapa verde 2 rosii ½ legatura patrunjel ½ legatura leustean 1 l bors 100 ml smantana 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Punem la fiert 4 l de apa cu putina sare. Cand da in clocot, adaugam ceapa taiata marunt, prazul rondele si uleiul. Adaugam radacinoasele, cu exceptia sfeclei, taiata cubulete. Dupa ce dam in cateva clocote si se inmoaie, punem sfecla, data pe razatoare sau taiata cat mai marunt. Cand toate legumele sunt fierte, adaugam rosiile decojite si taiate cubulete si patrunjelul tocat marunt. Punem borsul la fiert, iar dupa ce da in clocot, il turnam in oala cu legume. Potrivim cu sare. La final, punem coditele de ceapa verde si leusteanul tocat marunt. Servim cu smantana sau iaurt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3780 viz    0 com
1060 viz    0 com
5338 viz    0 com
1195 viz    0 com
2705 viz    0 com
1131 viz    0 com
1067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013642 (s)