News Flash:

Bors de sfecla cu smantana si cartofi

7 Septembrie 2011
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de sfecla cu smantana si cartofi
Ingrediente: ¼ kg cartofi zarzavat de supa 2 linguri smantana 1 sfecla ½ litru bors sare 1 galbenus Mod de preparare: Zarzavatul si jumatate de sfecla se curata si se rade. Se fierb cu 1 ½ litru de apa cu sare si se adauga cartofii. Cand legumele au fiert, se toarna zeama si borsul clocotit printr-o strecuratoare in care s-a pus restul de sfecla rasa. Se drege cu un galbenus batut cu smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene smantana galbenus
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017076 (s)