News Flash:

Bors de sfecla cu cartofi

15 Iulie 2011
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de sfecla cu cartofi
Ingrediente: 2 sfecle potrivit de mari 4 cartofi 4 cepe 2 legaturi patrunjel o crenguta cimbru sare 1 l bors Mod de preparare: Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si, cand este de ajuns de fiarta, se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama scursa de la sfecla. Se serveste rece. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel patrunjel tocat ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1083 viz    0 com
1496 viz    0 com
1425 viz    0 com
1146 viz    0 com
2289 viz    0 com
1586 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012717 (s)