News Flash:

Bors de sfecla cu cartofi

15 Iulie 2011
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de sfecla cu cartofi
Ingrediente: 2 sfecle potrivit de mari 4 cartofi 4 cepe 2 legaturi patrunjel o crenguta cimbru sare 1 l bors Mod de preparare: Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si, cand este de ajuns de fiarta, se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama scursa de la sfecla. Se serveste rece. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel patrunjel tocat ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1005 viz    0 com
1441 viz    0 com
1361 viz    0 com
1103 viz    0 com
2214 viz    0 com
1511 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019909 (s)