News Flash:

Bors de rata cu taitei - FOTO

17 Ianuarie 2012
2474 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de rata cu taitei
Ingrediente:

1/2 kg carne, tacamuri de rata
1 patrunjel
1 pastarnac
2 morcovi
1 ceapa mica
1 l bors
200 ml bulion
leustean
patrunjel verde tocat

Mod de preparare:


Carnea se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare. Cand da primul clocot se aduna spuma si se adauga legumele curatate si date prin razatoare, bulionul. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic si cand carnea este fiarta se adauga borsul (care initial l-am lasat sa dea in clocot in alta oala) si taiteii fierti si strecurati. Se adauga leusteanul si patrunjelul verde tocat. Daca doriti, puneti si smantana.
Bors de rata cu taitei recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Bors_de_rata_cu_taitei2
carne patrunjel pastarnac morcovi ceapa bors bulion leustean smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013680 (s)