News Flash:

Bors de rata cu taitei - FOTO

17 Ianuarie 2012
2389 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de rata cu taitei
Ingrediente:

1/2 kg carne, tacamuri de rata
1 patrunjel
1 pastarnac
2 morcovi
1 ceapa mica
1 l bors
200 ml bulion
leustean
patrunjel verde tocat

Mod de preparare:


Carnea se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare. Cand da primul clocot se aduna spuma si se adauga legumele curatate si date prin razatoare, bulionul. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic si cand carnea este fiarta se adauga borsul (care initial l-am lasat sa dea in clocot in alta oala) si taiteii fierti si strecurati. Se adauga leusteanul si patrunjelul verde tocat. Daca doriti, puneti si smantana.
Bors de rata cu taitei recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Bors_de_rata_cu_taitei2
carne patrunjel pastarnac morcovi ceapa bors bulion leustean smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023349 (s)