News Flash:

Bors de pui - FOTO

2 Ianuarie 2012
1500 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de pui
Ingrediente:

spatele, aripile, gatul si alte oseminte de pui
2 morcovi
1/4 telina
1 pastarnac
1 sfecla rosie mica
1/2 de ardei
2-3 cartofi
1 ceapa mica
100 ml bulion
leustean
2 galbenusuri
250 ml bors
sare
   
Mod de preparare:

Curatam zarzavatul, ceapa o tocam, ardeiul il lasam asa (la sfarsit il scoatem), iar restul il dam pe razatoarea mare  (in afara de cartofi).
Punem intr-o oala apa (cam 3 litri) adaugam zarzavatul , ceapa si tacamurile de pui si lasam sa fiarba. Adaugam si putina sare. Gustam putina carne de pe oase. Cand este fiarta, adaugam cartofii , leusteanul si bulionul. Cand cartofii sunt fierti, adaugam borsul dupa ce in prealabil l-am dat intr-un clocot in alt vas. Cantitatea e orientativa, adaugati cat vreti, depinde cat de acra va place ciorba. La sfarsit frecam galbenusurile cu putina sare, adaugam putin cate putin din zeama fierbinte si apoi rasturnam totul in oala. Potrivim de sare daca e cazul si servim cu smantanica.
Aceasta reteta ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Bors_de_pui1
spatele aripile gatul pui morcovi telina pastarnac sfecla rosie ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025090 (s)