News Flash:

Bors de pui - FOTO

2 Ianuarie 2012
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de pui
Ingrediente:

spatele, aripile, gatul si alte oseminte de pui
2 morcovi
1/4 telina
1 pastarnac
1 sfecla rosie mica
1/2 de ardei
2-3 cartofi
1 ceapa mica
100 ml bulion
leustean
2 galbenusuri
250 ml bors
sare
   
Mod de preparare:

Curatam zarzavatul, ceapa o tocam, ardeiul il lasam asa (la sfarsit il scoatem), iar restul il dam pe razatoarea mare  (in afara de cartofi).
Punem intr-o oala apa (cam 3 litri) adaugam zarzavatul , ceapa si tacamurile de pui si lasam sa fiarba. Adaugam si putina sare. Gustam putina carne de pe oase. Cand este fiarta, adaugam cartofii , leusteanul si bulionul. Cand cartofii sunt fierti, adaugam borsul dupa ce in prealabil l-am dat intr-un clocot in alt vas. Cantitatea e orientativa, adaugati cat vreti, depinde cat de acra va place ciorba. La sfarsit frecam galbenusurile cu putina sare, adaugam putin cate putin din zeama fierbinte si apoi rasturnam totul in oala. Potrivim de sare daca e cazul si servim cu smantanica.
Aceasta reteta ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Bors_de_pui1
spatele aripile gatul pui morcovi telina pastarnac sfecla rosie ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022225 (s)