News Flash:

Bors de pui cu legume

14 Iunie 2011
2422 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de pui cu legume1
Ingrediente: 1 pui mare 4 oua 1 telina 2 radacini de pastarnac 2 ardei grasi rosii 6-8 morcovi potriviti 1 legatura patrunjel verde 1 litru bors sare piper roz proaspat macinat tarhon uscat vegeta fara sare Mod de preparare: Se spala bine puiul si se portioneaza, apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l. Dupa ce luam spuma, punem bucatile de carne in alta oala si strecuram zeama in care a fiert puiul, ca sa fie o zeama clara. Punem si zarzavatul tocat la fiert, adaugam si vegeta (fara sare). Dupa ce legumele au fiert, punem borsul deja incalzit. Lasam sa mai dea cateva clocote, potrivim de sare si lasam sa se raceasca putin ciorba cu un capac deasupra. Separat batem cele 4 oua si tocam patrunjelul marunt. Cam dupa 20 de minute adaugam si ouale batute spuma in ciorba si patrunjelul verde. sursa articol: http://retete-online.net sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper roz patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1247 viz    0 com
1710 viz    0 com
2325 viz    0 com
941 viz    0 com
1297 viz    0 com
1446 viz    0 com
1191 viz    0 com
8367 viz    0 com
1035 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019305 (s)