News Flash:

Bors de pui cu dovlecel si conopida

13 Septembrie 2011
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de pui cu dovlecel si conopida
Ingredientele: 1 pui 1 dovlecel 1 ardei gras rosu conopida 2 cepe 2 morcovi 2 rosii sare delikat bors fidea marar patrunjel Mod de preparare: Carnea de pui se pune la fiert, legumele se taie cubulete, iar conopida buchetele mici. Cand carnea fierbe si spuma se ridica la suprafata, se inlatura spuma, se adauga legumele si se lasa sa fiarba impreuna cu carnea. Dupa ce legumele si carnea sunt fierte, se pune bors, sare, delikat si o mana de fidea. Se mai lasa sa dea 2-3 clocote la foc mic, apoi se inchide focul si se presara marar si patrunjel. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecel ardei gras rosii pui mexican marar conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2571 viz    0 com
938 viz    0 com
911 viz    0 com
2428 viz    0 com
977 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022338 (s)