News Flash:

Bors de pui cu ciuperci

5 Iulie 2011
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de pui cu ciuperci
Ingrediente: 500 g aripioare de pui (sau spate) 2 morcovi 2 cuburi Knorr gaina cu leustean 300 g ciuperci tocate 2 fire de telina Apio (sau o telina mica) 1 ceapa potrivita 1 pahar cu vin 1 legatura cu patrunjel verde 1 lingurita cu leustean uscat ulei sare Mod de preparare: Se taie telina si morcovul rondele groase si se pun la inabusit in apa cu ulei, impreuna cu doua cuburi Knorr gaina cu leustean. Se lasa sa fiarba 10 minute pe foc. Separat, in alt vas, se pune la calit carnea. Cand si-a schimbat culoarea, se adauga ceapa si ciupercile. Se lasa sa se inmoaie ceapa, amestecand cand si cand. Se stinge apoi cu vin. Cand morcovul e moale, se pune apa, 2,5 l, si carnea amestecata cu ceapa. Se mai lasa 15 minute pe foc. Se stinge si se adauga verdeata tocata. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi telina apio ciuperci gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

985 viz    0 com
921 viz    0 com
1173 viz    0 com
1152 viz    0 com
2360 viz    0 com
11033 viz    0 com
1489 viz    0 com
1149 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 26 queries | Mysql time :0.017154 (s)