News Flash:

Bors de pui cu ciuperci

5 Iulie 2011
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de pui cu ciuperci
Ingrediente: 500 g aripioare de pui (sau spate) 2 morcovi 2 cuburi Knorr gaina cu leustean 300 g ciuperci tocate 2 fire de telina Apio (sau o telina mica) 1 ceapa potrivita 1 pahar cu vin 1 legatura cu patrunjel verde 1 lingurita cu leustean uscat ulei sare Mod de preparare: Se taie telina si morcovul rondele groase si se pun la inabusit in apa cu ulei, impreuna cu doua cuburi Knorr gaina cu leustean. Se lasa sa fiarba 10 minute pe foc. Separat, in alt vas, se pune la calit carnea. Cand si-a schimbat culoarea, se adauga ceapa si ciupercile. Se lasa sa se inmoaie ceapa, amestecand cand si cand. Se stinge apoi cu vin. Cand morcovul e moale, se pune apa, 2,5 l, si carnea amestecata cu ceapa. Se mai lasa 15 minute pe foc. Se stinge si se adauga verdeata tocata. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

morcovi telina apio ciuperci gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

951 viz    0 com
876 viz    0 com
1134 viz    0 com
1052 viz    0 com
2302 viz    0 com
9113 viz    0 com
1374 viz    0 com
1056 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 27 queries | Mysql time :0.014776 (s)