News Flash:

Bors de post

24 Octombrie 2011
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de post
Ingrediente: 500 g amestec de legume tocate (congelate) 1 cartof 50 g ardei gras tocat (congelat) 1 ceapa 2 lingurite leustean tocat (uscat) 3-4 peperoni acri 3 linguri ulei 1,5 l bors de casa piper sare Mod de preparare: Ceapa tocata si ardeiul gras se calesc cateva minute in ulei, apoi se pun celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Se adauga 1,5 l apa si putina sare. Se lasa sa fiarba la foc mic 20 minute. Separat se pune la fiert borsul cu verdeata tocata. Cand da in clocot se toarna in oala cu ciorba si se lasa sa mai fiarba inca 10 minute, la foc mic. Se drege de sare si piper. Borsul cu legume se pune in supiera si se adauga restul de verdeata si peperoni intregi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopidac retete vegetariene passata ardei gras vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1166 viz    0 com
1116 viz    0 com
1229 viz    0 com
1062 viz    0 com
929 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022322 (s)