News Flash:

Bors de peste II

10 Iunie 2011
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de peste
Ingrediente: 600 g peste proaspat (somn, crap) 1 ceapa mare sau un fir de praz 2 ardei grasi 500 g rosii decojite 1 l bors sau zeama de varza 1 legatura de leustean 1 lamaie Mod de preparare: Pestele se curata de solzi, branhii si intestine (la crap se scoate si osul amar), se taie bucati potrivit de mari, apoi se spala cu apa rece, se lasa la scurs si se pune la rece. In 2 litri de apa fierbinte se adauga ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat felii. Se lasa sa fiarba inabusit 15-20 minute, apoi se adauga rosiile si se condimenteaza cu sare. Se toarna borsul, se lasa sa clocoteasca si se spumeaza. Se adauga bucatile de peste si se fierbe 15-20 minute. Se ia de pe foc si se potriveste la gust cu sare si zeama de lamaie. Se adauga leustean verde tocat, se acopera si se lasa 5 minute. Cand se serveste, se mai poate adauga leustean verde, proaspat tocat. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro/
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chips tortilla boia vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1522 viz    0 com
1279 viz    0 com
9855 viz    0 com
1116 viz    0 com
1066 viz    0 com
1209 viz    0 com
1061 viz    0 com
1039 viz    0 com
1536 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1850 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017415 (s)