News Flash:

Bors de peste - FOTO

4 Ianuarie 2012
1994 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de peste
Ingrediente:

1 1/2 kg peste
3 morcovi
1/4 telina
1 pastarnac
1 ceapa
1 ardei gras
3-4 cartofi mai mici
150 ml bulion
1/2 litru bors
3-4 linguri leustean tocat
ulei
sare
   
Mod de preparare:

Spalam pestele bine, il taiem bucati si-l punem sa fiarba cu putina sare in 4 litri de apa. Morcovii, telina, pastarnacul le curatam si le dam pe razatoarea cea mare. Ardeiul il taiem fasii sau cubulete si ceapa o tocam marunt. Calim zarzavatul in 4-5 linguri de ulei si apoi adaugam apa doar cat sa-l acopere. Adaugam sare si lasam sa fiarba. Cand pestele a fiert il scoatem cu o spumiera si il lasam sa se raceasca. Supa ramasa o strecuram cu o strecuratoare fina si o adaugam la zarzavat. Punem in ciorba si cartofii curatati si taiati cubulete, bulionul si leusteanul. Carnea racita o curatam frumos de pe oase si o adaugam in ciorba. Separat dam borsul intr-un clocot si-l adaugam la ciorba. Gustam si daca e cazul potrivim de sare. Servim cu ardei iute si, daca va place, cu smantana.
Acest bors de peste este recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Bors_de_peste1
peste morcovi telina pastarnac ceapa ardei gras cartofi bulion bors ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1371 viz    0 com
1335 viz    0 com
1500 viz    0 com
1579 viz    0 com
2831 viz    0 com
1205 viz    0 com
4271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017365 (s)