News Flash:

Bors de peste cu leustean

25 Martie 2011
1783 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de peste cu leustean
Ingrediente:

Carne de peste de cit mai multe feluri
1 ceapa
1 ardei gras
1 rosie
500g zarzavat
leustean
1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate
bors
sare, piper.

Preparare:

Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l ,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele ,se lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.Se potriveste de sare si piper.
Mentiuni:

Se serveste cu ardei iute...
Cine doreste poate pune si smantana.

Timp Preparare: 30'
Complexitate: redusa

alimentatie sanatoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 36 queries | Mysql time :0.015655 (s)