News Flash:

Bors de peste cu leustean

25 Martie 2011
1954 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de peste cu leustean
Ingrediente: Carne de peste de cit mai multe feluri 1 ceapa 1 ardei gras 1 rosie 500g zarzavat leustean 1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate bors sare, piper. Preparare: Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l ,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele ,se lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.Se potriveste de sare si piper. Mentiuni: Se serveste cu ardei iute... Cine doreste poate pune si smantana. Timp Preparare: 30' Complexitate: redusa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 36 queries | Mysql time :0.021764 (s)