News Flash:

Bors de peste

21 Aprilie 2011
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de peste
Ingrediente: 2 kg peste 250 g morcovi 250 g telina 250 g patrunjel 300 ceapa sau praz 50 g bulion 2 litri bors 500 g rosii 50 ml ulei sare, leusetean Mod de preparare: Se toaca zarzavatul si se pune la fiert in apa sarata, impreuna cu ceapa. Se caleste putin bulionul in ulei fierbinte, se adauga la bors. Se fierbe separat borsul si se adauga la mancare. Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga pestele si se mai fierba un sfert de ora. Se adauga rosiile curatate de coaja si taiete cuburi, se potriveste de sare si acreala, se presara leusteanul tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1329 viz    0 com
1180 viz    0 com
1839 viz    0 com
1772 viz    0 com
1337 viz    0 com
2057 viz    0 com
1536 viz    0 com
1842 viz    0 com
1644 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017326 (s)