News Flash:

Bors de peste

21 Aprilie 2011
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de peste
Ingrediente: 2 kg peste 250 g morcovi 250 g telina 250 g patrunjel 300 ceapa sau praz 50 g bulion 2 litri bors 500 g rosii 50 ml ulei sare, leusetean Mod de preparare: Se toaca zarzavatul si se pune la fiert in apa sarata, impreuna cu ceapa. Se caleste putin bulionul in ulei fierbinte, se adauga la bors. Se fierbe separat borsul si se adauga la mancare. Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga pestele si se mai fierba un sfert de ora. Se adauga rosiile curatate de coaja si taiete cuburi, se potriveste de sare si acreala, se presara leusteanul tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1401 viz    0 com
1214 viz    0 com
1872 viz    0 com
1830 viz    0 com
1388 viz    0 com
2120 viz    0 com
1580 viz    0 com
1901 viz    0 com
1681 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013765 (s)