News Flash:

Bors de perisoare II

16 August 2011
2074 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de perisoare II
Ingrediente: 300 g carne de vita oase pentru zeama 2 cepe 300 g zarzavat de supa 3 oua 100 g smantana 60 g orez cateva rosii 1 lingura bulion 1 l bors sare piper verdeata Mod de preparare: Se spala oasele, se taie in doua si se pun la fiert cu putina apa si sare cat trebuie. Dupa ce au dat in fiert, se micsoreaza focul, se curata spuma, se sterge marginea interioara a oalei si se lasa sa fiarba incet. Dupa ce au fiert o ora, se adauga zarzavatul taiat cuburi mici sau dat prin razatoare si se lasa sa fiarba impreuna 30-40 minute. Apoi se scot oasele si se adauga borsul fiert separat si strecurat sau zeama de varza (fiarta separat si strecurata de spuma). Intre timp, carnea se trece de doua ori prin masina de tocat carne (a doua oara se trece impreuna cu o ceapa taiata felii si usor calita in putin ulei.) In carnea tocata se adauga, dupa gust, sare, piper, verdeata taiata foarte marunt, 1-2 albusuri de ou, orezul ales, spalat bine si oparit (lasat 2-3 minute in apa clocotita si apoi scurs din nou, clatit cu apa rece si iarasi bine scurs). Se amesteca bine, apoi, cu mana inmuiata in apa rece sau in ulei, se fac perisoare rotunde care, atunci cand sunt gata toate, se introduc in borsul fierbinte si se lasa sa fiarba la foc domol pana vor fi bine fierte. Se ia apoi oala de pe foc, se lasa 10-15 minute, si se adauga leusteanul, mararul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Borsul de poate drege cu smantana si cu galbenusurile ramase de la perisoare. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara smantana bulion garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4452 viz    0 com
4811 viz    0 com
1057 viz    0 com
1157 viz    0 com
1230 viz    0 com
1543 viz    0 com
1013 viz    0 com
1026 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018919 (s)