News Flash:

Bors de perisoare

13 Iunie 2011
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de perisoare1
Ingrediente: Pentru perisoare: 500 g carne tocata de vita 1 cescuta cu orez 2 oua o ceapa uscata 3-4 cepe verzi marar verde patrunjel verde sare piper Pentru bors: 2 morcovi 1 pastarnac o felie de telina 1 ceapa uscata 4-5 fire ceapa verde 4-5 fire usturoi verde 1 l bors 200 ml suc de rosii o cescuta cu orez marar patrunjel leustean 1 fir de menta proaspata 2-3 fire cimbrisor salbatic sare piper Mod de preparare: 1. Se curata zarzavatul si se toaca marunt sau se da pe razatoarea mare. Intr-o oala punem 2 l de apa si aducem la fierbere. In apa fierbinte se adauga zarzavatul: mai intai morcovul, pastarnacul, telina si ceapa uscata, lasam sa fiarba 15 minute si adaugam si ceapa si usturoiul verde tocat marunt. Se mai lasa la fiert inca 10 minute si se adauga orezul curatat si spalat si se mai lasa 15 minute. 2. Intre timp se pregateste compozitia pentru perisoare: se amesteca tocatura de vita cu ceapa uscata si verde tocate fin, orezul, marar, patrunjel, sare, piper si oua. Se omogenizeaza si se formeaza cu mana unsa cu ulei perisoarele. 3. Se fierb perisoarele separat, in alta oala, in apa cu sare. 4. Se fierbe si borsul separat. 5. Dupa ce am lasat si orezul sa fiarba, adaugam in oala perisoarele fierte, sucul de rosii, borsul fierbinte, potrivim cu sare si piper si adaugam cimbrisorul. 6. Se mai lasa la fiert 5 minute, dupa care se opreste focul. 7. Se lasa 10 minute, iar apoi se adauga mararul, patrunjelul, leusteanul si menta tocate marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scoici marar morcovi delikat pangasius
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2249 viz    0 com
919 viz    0 com
1275 viz    0 com
1428 viz    0 com
1166 viz    0 com
8000 viz    0 com
1007 viz    0 com
925 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019380 (s)