News Flash:

Bors de pangasius

13 Iunie 2011
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de pangasius
Ingrediente: 1 kg pangasius ceapa morcovi telina ardei suc de rosii orez bors leustean ulei Mod de preparare: Se curata zarzavaturile. Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel si se pun toate la calit in ulei in oala in care se face ciorba. Cand se moaie, fara sa se arda, se adauga apa si se lasa sa mai fiarba 20 de minute. Se pune apoi orezul si ardeiul pasta si se lasa 15 minute, dupa care se pune sucul de rosii si se lasa 10 minute. Daca nu aveti ardei pasta, ardeii se pun la inceput la calit cu ceapa, morcovii si telina. Dupa ce a fiert si sucul de rosii se pune borsul, se lasa sa fiarba, iar cand a fiert, se pune pestele taiat bucati. Pestele se lasa la fiert pana iese la suprafata. La final se pune leusteanul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

delikat vin telina morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1662 viz    0 com
2125 viz    0 com
895 viz    0 com
1247 viz    0 com
1410 viz    0 com
1145 viz    0 com
7612 viz    0 com
983 viz    0 com
909 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013046 (s)