News Flash:

Bors de pangasius

13 Iunie 2011
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de pangasius
Ingrediente: 1 kg pangasius ceapa morcovi telina ardei suc de rosii orez bors leustean ulei Mod de preparare: Se curata zarzavaturile. Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel si se pun toate la calit in ulei in oala in care se face ciorba. Cand se moaie, fara sa se arda, se adauga apa si se lasa sa mai fiarba 20 de minute. Se pune apoi orezul si ardeiul pasta si se lasa 15 minute, dupa care se pune sucul de rosii si se lasa 10 minute. Daca nu aveti ardei pasta, ardeii se pun la inceput la calit cu ceapa, morcovii si telina. Dupa ce a fiert si sucul de rosii se pune borsul, se lasa sa fiarba, iar cand a fiert, se pune pestele taiat bucati. Pestele se lasa la fiert pana iese la suprafata. La final se pune leusteanul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat vin telina morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1707 viz    0 com
2311 viz    0 com
936 viz    0 com
1296 viz    0 com
1445 viz    0 com
1186 viz    0 com
8281 viz    0 com
1034 viz    0 com
976 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019845 (s)