News Flash:

Bors de pangasius

13 Iunie 2011
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de pangasius
Ingrediente: 1 kg pangasius ceapa morcovi telina ardei suc de rosii orez bors leustean ulei Mod de preparare: Se curata zarzavaturile. Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel si se pun toate la calit in ulei in oala in care se face ciorba. Cand se moaie, fara sa se arda, se adauga apa si se lasa sa mai fiarba 20 de minute. Se pune apoi orezul si ardeiul pasta si se lasa 15 minute, dupa care se pune sucul de rosii si se lasa 10 minute. Daca nu aveti ardei pasta, ardeii se pun la inceput la calit cu ceapa, morcovii si telina. Dupa ce a fiert si sucul de rosii se pune borsul, se lasa sa fiarba, iar cand a fiert, se pune pestele taiat bucati. Pestele se lasa la fiert pana iese la suprafata. La final se pune leusteanul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat vin telina morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1752 viz    0 com
2548 viz    0 com
975 viz    0 com
1340 viz    0 com
1476 viz    0 com
1244 viz    0 com
9240 viz    0 com
1080 viz    0 com
1017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018224 (s)