News Flash:

Bors de miel cu leustean

9 August 2011
1418 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de miel cu leustean
Ingrediente: 1 kg carne de miel 4 cepe albe, mari 2 morcovi 2 legaturi ceapa verde 1,4 l bors de casa cateva fire de patrunjel 1 legatura de leustean sare piper verde ulei lamaie Mod de preparare: Ceapa alba si morcovul se curata, se taie felii si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se da tigaia deoparte. Carnea de miel se spala si se portioneaza, apoi se pune la fiert in oala cu zarzavat. Dupa ce a fiert carnea, se adauga ceapa verde calita si borsul si se mai lasa 10 minute la foc iute. Se opreste focul si se pune verdeata tocata marunt, sare, piper si putina zeama de lamaie. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat almette carnaciori merguez vin lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019486 (s)