News Flash:

Bors de loboda

9 Mai 2011
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de loboda
Ingrediente: 5-6 legaturi de loboda rosie 6-7 fire de ceapa verde, cu codite o lingura cu orez o mâna de fidea leustean marar patrunjel verde 1 ou smântâna 2 lingurite de bors magic la plic 2 l apa Mod de preparare: Se spala bine zarzavatul, se spala orezul in 2-3 ape. Se pune oala cu apa la fiert. Când incepe sa fiarba, se adauga ceapa tocata, cu tot cu codite. Când ceapa este fiarta se pun loboda spalata si taiata si verdeata tocata. Se fierbe câteva clocote. Când este gata fiarta, se adauga crenguta de leustean si borsul. Se bate 1 ou cu smântâna, se toarna in oala. Borsul se serveste cald sau rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fidea almette
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2012 viz    0 com
955 viz    0 com
1141 viz    0 com
3373 viz    0 com
1189 viz    0 com
3673 viz    0 com
2015 viz    0 com
2642 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013982 (s)