News Flash:

Bors de legume cu smantana

25 Aprilie 2014
1599 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei mici zuchini
2 cartofi mari
2 morcovi mari
2 rosii mari
ulei de masline
1 ceapa rosie
bors Deli’kat de legume
1 cutie de smantana Nestle ( 170grame)
sare dupa gust
2 linguri de frunza de patrunjel verde
piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare:

Se curata ceapa si se taie marunt; cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi. Devleceii si morcovii se curata de coaja; jumatate din dovlecei se taie cubulete si jumatate se rad pe razatoarea mare; jumatate din morcovi se taie rondele si restul se rad pe razatoarea mare.
Rosiile se oparesc , se decojesc si se taie cubulete. Intr-o cratita antiaderenta se incinge ulei de masline si se adauga ceapa si se lasa la calit cca 3-4 minute, apoi se adauga cartofii, morcovul si dovlecelul ras; se lasa la calit pana cartofii iau o culoare aurie si uleiul ia culoarea morcovului; astfel ciorba va avea o culoare mai apetisanta.

Se adauga apa fierbinte si restul de legume si se potriveste de sare si piper. fierbe ciorbita cca 25 de minute si la ultimele clocote se adauga borsul de legume si frunza de patrunjel. Se drege cu smantana amestecata cu 2 lingurite de faina.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bors retete ciorba bors legume ciorba legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1281 viz    0 com
1804 viz    0 com
941 viz    0 com
1160 viz    0 com
1086 viz    0 com
14088 viz    0 com
2010 viz    0 com
2346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014447 (s)